Pagina's

maandag 5 september 2011

Denise & School #1: Het nieuwe schooljaar gaat beginnen

BRON: Weheartit

Voor iedereen zit de vakantie er inmiddels op, voor mij gaat deze week het gewone leven weer beginnen. We mogen weer naar school! Dit jaar ga ik mijn tweede en laatste jaar in van de opleiding Schoonheidsspecialiste. Ik volg de opleiding in Amsterdam. Toen ik voor de opleiding koos, kon ik deze ook in Utrecht gaan doen (ik woon vlakbij Utrecht) maar ik vond de school in Amsterdam leuker. Tel daarbij op dat ik Amsterdam een geweldige stad vind en de keus is snel gemaakt.
Wat betreft de opleiding: in het eerste jaar is het hele gelaat behandeld, in het tweede jaar komt het lichaam aan bod, nailstyling en het zetten van gelnagels en behandeling van de man. Ik ben heel erg benieuwd hoe dit allemaal gaat. Verder moet ik van het eerste jaar nog 1 toets herkansen en ik hoop heel hard dat ik deze dan gelijk haal. Helaas heb ik bij zulk soort dingen altijd enorm last van zenuwen dus ik hoop dat ik ze deze keer een beetje in bedwang kan houden.
Een tijdje terug heb ik jullie mijn producten laten zien die ik heb moeten aanschaffen in het eerste jaar. Dinsdag moet ik mijn pakket ophalen met spullen voor het tweede jaar. Ik heb begrepen dat dit voornamelijk producten zijn voor nailstyling en gelnagels zetten dus het pakket zal niet zo groot zijn als vorig jaar.
Eigenlijk begin ik dinsdag pas echt, vandaag heb ik nog lekker een vrij dagje. Dinsdagochtend moet ik dus mijn pakket ophalen, de roosters worden uitgedeeld en ik krijg m’n portfolio. ’s Middags wordt er een presentatie gehouden over de producten van Aveda in de ABC (= Amsterdam Beauty College, de schoonheidssalon van school).
Vakantie hebben vind ik altijd heerlijk maar ik vind het ook wel weer fijn om naar school te gaan. Terug in het normale dagelijkse ritme van reizen naar Amsterdam en de lessen volgen op school. Verder wil ik gewoon heel graag m’n diploma halen en dat hoop ik dit jaar te gaan doen!

Welke opleiding doe jij?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten